Zorggroepen en huisartsen

In augustus en/of september moet de zorgcontractering voor de GLI worden aangevraagd. De meeste zorgverzekeraars contracteren via zorggroepen/ROS’en. Om uw patiëntengroep toegang te bieden tot een GLI is het van belang om in elke plaats/regio de zorgcontractering tijdig op te starten. Visiom stelt hoge eisen aan de kwaliteit en de motivatie van leefstijlcoaches die de GLI gaan uitvoeren. De volgende geregistreerde leefstijlcoaches van Visiom zijn zich nu al inhoudelijk aan het voorbereiden op het aanbieden van het CooL programma en kunnen benaderd worden door zorggroepen uit de betreffende regio die een leefstijlcoach willen aansluiten als uitvoerder van de GLI:

Isabelle Blaes (Groningen)
Marjorie Pasman (Hengelo)
Hadassa Rotteveel (Heino)
Daniëlle Vriezema (Apeldoorn)
Monique de Jonge (Amersfoort)
Sjaak Muller (Purmerend)
Karen van den Brink (Haarlem)
Pleun Sevens (Huizen)
Annemarie Kloos (Sassenheim)
Hester Viveen (Woerden)
Francisca Griep (Gouda)
Mariëtte de Mol van Otterloo (Den Haag)
Sione Brugman (Beusichem)
Sonja Edelaar (Nijmegen)
Margaret Smit (Den Bosch)
Meiny Aalders (Veghel)
Muriël Henrikx (Koudekerke, Zeeland)

Dit team van leefstijlcoaches werkt binnen Visiom aan een kwalitatief hoogstaande en effectieve programmaversie van het CooL programma, waarbij we kunnen terugvallen op bijna 15 jaar ervaring en een grote gezamenlijke kennis. Ook een optimale samenwerking met huisartsen, POH’s en het sociaal domein van de gemeente krijgt extra aandacht.

Staat er nog geen leefstijlcoach in uw regio bij, maar bent u wel op zoek?
Of heeft een leefstijlcoach op het oog en heeft het uw voorkeur als hij/zij gebruik maakt van de kwaliteit van het Visiom programma?
Als u dat laat weten via info@visiom.nl, nemen wij contact met u op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De komende maanden worden er nieuwe leefstijlcoaches ingewerkt.