Leefstijlcoaching voor werkgevers

Wat kan een betere leefstijl uw organisatie opleveren?

Visiom koppelt uw organisatie graag aan een ‘ster’ leefstijlcoach, die uw medewerkers gaat ondersteunen voor steeds meer grip op hun geestelijke en lichamelijke veerkracht. Het doel is het vergroten van de work-life skills. Het streven is dat u niet zomaar een losse interventie aanbiedt, maar dat er een leefstijlcoach betrokken raakt die een verbindend element wordt tussen uw bestaande interventies en eventuele ontbrekende interventies, zodat u een duurzame ontwikkeling inzet. Vaak gaat dit in de vorm van een ‘abonnement’ of inzet op urenbasis. Heeft u zelf een medewerker die de capaciteiten heeft om de rol van leefstijlcoach te vervullen? Dan kunnen we met u kijken of er nog verdere scholing nodig is om als leefstijlcoach te starten. Als dat punt bereikt is, kunnen we uw medewerker compleet faciliteren met programma’s, materialen en doorlopende scholing. Plus een groep gekwalificeerde collega’s om mee te sparren natuurlijk! Op deze wijze vertegenwoordigt één leefstijlcoach voor u de waarde van een hele vitaliteitsorganisatie. Dit is onze manier om bij te dragen aan een duurzame, effectieve aanpak tegen zo laag mogelijke kosten.

Bent u op dit moment alleen op zoek naar een uitvoerder voor een leefstijlcoaching of een vitaliteitsworkshop op één of meer locaties? Bijvoorbeeld over stress en veerkracht, slaap en ontspanning, voeding of bewegen? Dan brengen we u graag rechtstreeks in contact met een gecertificeerde leefstijlcoach. Een mailtje naar planning@visiom.nl met een korte omschrijving van uw wens volstaat. Een overzicht van wat onze leefstijlcoaches kunnen bieden vindt u hier.

Visiom beschikt over een landelijk team van leefstijltrainers/coaches op hbo-niveau, die met dezelfde methodiek werken en op elkaar zijn ingespeeld. We kunnen dus altijd voor u klaarstaan, ook op verschillende locaties tegelijk. Dat doen we ook regelmatig uit naam van andere opdrachtgevers. Onze leefstijlcoaches zijn de afgelopen jaren ingezet bij Pon, Siemens, de gemeente Purmerend, TenneT, IKEA, Brabant Water, De Hurks Groep, Capgemini en vele andere organisaties. We zeggen niet voor niets dat we vooroplopen in leefstijlcoaching.

Is er behoefte aan ondersteuning bij het opbouwen van een vitaliteitsbeleid of een aanpak voor duurzame inzetbaarheid? Of de inzet van b.v. een vitaliteitsplatform, een PMO of een leiderschapstraject? Dan brengen we u ook graag in contact met een partnerorganisatie die bij u past. Twee belangrijke partners zijn CharlyGreen en FitzMe Company.